Sanitair

Ons centraal gelegen sanitair gebouw is van alle denkbare comfort voorzien. Zo zorgt de vloerverwarming voor een aangename temperatuur, zodat u nooit last zult hebben van koude voeten. Het sanitair gebouw beschikt over ruime douches met Sep-Kaart systeem, toiletten, wastafels, een chemische toilet en een babyroom.

Op de kampeervelden zijn tevens kleine toiletgroepen aanwezig, zodat er altijd een wc en douche dicht in de buurt is. Tevens is er een sanitaire ruimte voor minder validen aanwezig. Verder beschikt het park over een overdekte was- en afwasplaats (afwas/wasmachine/droger) en een camper stortplaats.

SEP-Kaart Systeem

Onze douches werken met een SEP-kaart. Op deze kaart zit een Borg van €10,=. Deze borg krijgt u weer terug als u de kaart inlevert. Bij het ACSI/BestDeal/NKC tarief zit 4 minuten douchen p.p.p.d. inbegrepen. Als dit tegoed op raakt, kunt u de pas bij de receptie opwaarderen. Per 10 seconde douchen wordt er dan €0,03 van de kaart afgeschreven.

Wasserette

Maak het je gemakkelijk op onze camping met onze handige wasserette! Voor 6 euro ontvang je een wasmunt waarmee je jouw vuile was binnen een uur weer schoon kunt draaien. En als je kleding droog moet worden, kunt u de droger gebruiken die werkt op muntgeld. Bespaar tijd en geniet van frisse kleding tijdens je verblijf. 

Privé Sanitair

Op ons terrein vindt u 20 comfortplaatsen. Deze plekken bieden een extra faciliteit in de vorm van een eigen toilet met wastafel, 10 ampère stroom en zorgen voor extra comfort en privacy. Deze plekken zijn tegen een kleine meerprijs beschikbaar.