gastvrijheid, prachtige natuur en volop rust en privacy

kom kamperen in Twente

Ontdek de prachtige kampeerplaatsen omringd door groen en fruitbomen, waar je kunt genieten van de vogelgeluiden en de frisse lucht. De plaatsen zijn ruim opgezet op kleine gezellige veldjes. WC gebouwen zijn verdeeld over het park, zodat deze altijd dicht bij zijn.

Het kampeerterrein is rustig gelegen aan de rand van het natuurgebied Het Springendal.  Of u komt met een caravan, camper of tent; de natuurlijke omgeving en royale kampeerplaatsen geven u zeker een geweldig verblijf.

Omdat de camping een geweldige ligging heeft, nabij Ootmarsum, tegen de Duitse grens, en in natuur gebied het Springendal, maakt het een geweldig start punt voor prachtige wandelingen en fietstochten!

Sanitair

Ons centraal gelegen sanitair gebouw is van alle denkbare comfort voorzien. Zo zorgt de vloerverwarming voor een aangename temperatuur, zodat u nooit last zult hebben van koude voeten. Het sanitair gebouw beschikt over ruime douches met Sep-Kaart systeem, toiletten, wastafels, een chemische toilet en een babyroom.

Op de kampeervelden zijn tevens kleine toiletgroepen aanwezig, zodat er altijd een wc en douche dicht in de buurt is. Tevens is er een sanitaire ruimte voor minder validen aanwezig. Verder beschikt het park over een overdekte was- en afwasplaats (afwas/wasmachine/droger) en een camper stortplaats.

Klik op de onderstaande afbeelding om meer te weten te komen over kamperen in Twente!

Kamperen

Ontdek kamperen in Twente!

Arrangementen

Voordelig in populaire periodes

Sanitair

Luxe en schoon!

Kortingskaarten

Slechts €19,= per nacht

Winterkamperen

Het hele jaar geopend!