Goei'n dag, Vakantiegangers!

Wat leuk dat je ons gevonden hebt en er aan denkt om jouw vakantie in Twente bij ons te komen vieren. We zullen ons eerst even voorstellen:

Wij zijn Agnes, Richard en Ellen, Stef en Mandy eigenaren van ons familiebedrijf Bij de Bronnen. Bij ons kunt u komen kamperen of recreëren in een van onze vakantiehuizen. Het park ligt aan natuurgebied het Springendal en nabij het mooie Ootmarsum. Bent u een liefhebber van natuur en rust, maar wilt u toch bruisende activiteiten ondernemen? Zoek niet verder u heeft ons gevonden!

Omdat wij allen volop bezig zijn voor de camping zul je ons dus ook geregeld tegenkomen met alle voorkomende werkzaamheden op de camping en in het eetcafé! Hopelijk zien we jullie snel!

Groetjes, (v.l.n.r.)  Mandy, Lasse, Ellen, Morris, Stef, Agnes en Richard

Stukje historie van camping ‘Mooi Twente’

In 1961 begon Jan Steggink of te wel ‘Jan van de Bölte’ Camping Bij de Bronnen in Nutter dat toen der tijd ‘camping Mooi Twente’ heette. Jan bruiste van energie en begon naast de camping ook met plannen om te beginnen met een horecabedrijf, zodat hij zijn gasten naast recreëren meer kon bieden en zo ontstonden het eetcafé en camping Bij de Bronnen. In 1963 trouwde Jan met Agnes Evers en samen kregen zij 2 kinderen, Lucy en Richard. Beiden groeiden van kindsaf aan op in het campingbedrijf en kenden het bedrijf en het vak op hun duimpje. 

 

In 1986 kwam Richard in het bedrijf en trouwde in 1990 met Ellen Keuler. Samen begonnen zij met het bouwen van de eerste vakantiehuisjes, wat een groot succes bleek te zijn. Richard en Ellen kregen 2 kinderen Mandy en Richelle. vanaf 2016 Kwam Stef Wiegink werkzaam in het bedrijf die in 2019 met Mandy trouwde. Zij runnen vanaf 2022 samen met Richard en Ellen Bij de Bronnen.