Huisregels

Om het verblijf op Camping en Bungalowpark Bij de Bronnen voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken, zijn er op het park enkele regels, waar éénieder zich aan dient te houden.

 

Kamperen

Aankomst tijd: vanaf 13.00 uur

Vertrek tijd: voor 12.00 uur

Als u van plan bent om later te vertrekken is dit in overleg ook mogelijk.

Houd alstublieft rekening met uw mede kampeerders, en zet uw radio, televisie en andere apparatuur niet te hard, zodat een ander geen last heeft van u, en u niet van een ander.

Op uw kampeerplek mag 1 auto staan, overige auto’s kunnen voor op de parkeerplaats geparkeerd worden.

 

Barbecueën  /open vuur

Als er geen code geel/oranje afgegeven wordt vanwege de droogte, is barbecueën toegestaan. Gebruik wel uw gezond verstand, en zet voor de zekerheid een gieter/emmer met water klaar.

 

Huisdieren / honden

Honden zijn bij ons op het park toegestaan, mits deze zijn aangelijnd. Als uw hond een behoeft heeft gedaan, ruim dit dan op met een zakje, en gooi deze in één van de prullenbakken aan de rand van het park/bos.

 

Bezoek:

Bezoek is toegestaan van 7.00 uur tot 22.00 uur.

Bezoekers moeten de auto op de parkeerplaats te laten staan.

Bezoekers dienen zich eerst te melden bij de receptie.

Kosten voor bezoekers zijn €1,00 per persoon

Kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

 

Afval

Huishoudelijk afval kunt u deponeren in de perscontainer achter op de parkeerplaats.

Dit is dus alleen voor huishoudelijk afval, en niet voor grof vuil zoals sloopafval, elektrische apparaten, tuinstoelen, vloerbedekkingen, enzovoort.

Grofvuil dient u zelf af te voeren naar bijvoorbeeld afval brengpunt Postel

Oud papier kunt u kwijt in de Papiercontainer

Glas kunt u deponeren in de Glasbak.

 

De Slagboom:

Voor het gebruik van de slagboom hebt u een slagboomsleutel nodig. Deze is te verkrijgen bij de receptie. De sleutel heeft een statiegeld waarde van €30,=.

De slagboomsleutel werkt van 7.00 uur tot 23.00 uur. ’s Nachts is het niet toegestaan om op de camping te rijden.

De slagboom gaat automatisch open als u het park afrijdt. In noodgevallen kunt u dus altijd het park verlaten, ook in de nacht.

 

 

Vaste Gasten

 

Water

Leiding water is alleen voor normaal huishoudelijk gebruik. Overig gebruik is niet toegestaan, omdat de waterdruk op de leiding dan te laag wordt, en geisers en cv installaties hier schade van kunnen krijgen.

Watergebruik voor het wassen van de auto, sproeien van de tuin, wassen van de caravan en vullen van zwembaden is dus niet toegestaan.

 

Klussen

Klussen is uiteraard toegestaan, maar doe dit dan buiten het seizoen om ( 1 oktober t/m 1 april) , zodat gasten op het park hier geen hinder van ondervinden in het seizoen.

 

Tuinafval

Wij kunnen zorgen voor de verwerking van tuinafval van 1 oktober t/m 1 maart.

Op de camping staan in deze periode bladkorven. Houd er rekening mee dat deze korven alleen bedoeld zijn voor blad,  en dus niet voor snoeiafval, etensresten, planken en andere “rotzooi”.

Dit blad wordt namelijk verdeeld over een weiland en alleen bladeren kunnen hierin verwerkt worden.

Hebt u erg veel blad, dan kunt u bij ons een aanhanger vragen. Deze zetten wij zelf bij u neer, en halen deze ook weer op als de aanhanger vol is.

 

Snoeiafval:

In de winterdag kunt u snoeiafval deponeren in het bosje vlak voor het paalkampeerveld.

Dit is ook alleen toegestaan van 1 oktober t/m 1 maart. In deze periode hebben wij namelijk een stookvergunning, en kunnen we het snoeiafval verbranden.

Van 1 maart tot 31 september is het dus niet toegestaan om hier tuinafval te deponeren. Mocht je in deze periode toch snoeiafval hebben, dient u dit zelf af te voeren naar bijvoorbeeld milieudepot Postel. Op deze manier kunnen we het bos netjes houden, zodat iedereen van de natuur kan genieten.

 

Onderhoud:

De opstaller dient het zomerhuis of chalet en de ondergrond netjes te verzorgen en te onderhouden. Achterstallig onderhoud dient z.s.m. hersteld te worden. gebeurt dit niet, dan zal na een waarschuwing, dit worden gedaan door ons, en zullen deze kosten worden doorberekend.

Het is toegestaan om 1 tuinhuisje / schuurtje te zetten met een maximale afmeting van 2,5 bij 2,5 meter.

Aan de voorkant van het perceel mag de heg / haag/ hek een maximale hoogte hebben van 1,20 meter.

Afrasteringen, schuttingen, aanbouwen of ander bouwwerken mogen alleen geplaatst worden in overleg met de directie.

 

Oud ijzer

Oud ijzer kan achter de schuur, in de blauwe bak gedeponeerd worden.

Het is niet toegestaan om hier andere soorten vuilnis neer te leggen zoals (tuin)meubilair.

Ook elektrische apparaten zoals stofzuigers behoren niet tot oud ijzer, maar kunt u gratis inleveren bij Postel.

 

Wederverhuur en Parkkosten

Maken gasten, buiten uw huishouden om, gebruik van uw chalet/bungalow, dan dienen er parkkosten en toeristenbelasting afgedragen te worden.

Kinderen tot 12 jaar: € 3,20

Personen boven de 12 jaar: €3,65

Honden: €2,00

Chalets en bungalows dienen altijd veilig te zijn. Ook mogen er geen gebreken in of om het verhuurobject zijn, en dienen het verhuurobject en de tuin netjes te worden onderhouden. Als dit niet het geval is, zal dit zo snel mogelijk opgelost moeten worden, anders heeft de parkeigenaar het recht de wedeverhuur te verbieden. Chalets die ouder zijn dan 15 jaar kunnen worden verhuurd na overleg met de parkeigenaar.

 

Jaarplaats Chalet

Een chalet dient ten alle tijde vervoerbaar te zijn. per jaarplaats is 1 schuurtje toegestaan van maximaal 6 m2. dit schuurtje dient los te staan van het chalet.

een overkapping aan het chalet is toegestaan, mits deze aan 3 zeiden open is. De maximale afmetingen voor een overkapping zijn 6m breed en 3 meter diep.

verdere aan of uitbouwen aan een chalet of stacaravan zijn niet toegestaan.

Verkoop Chalet

Indien u uw chalet/caravan wil verkopen, dient u dit bij ons te melden. Indien de caravan/chalet ouder is dan 10 jaar kan deze bij verkoop alleen op de plaats blijven staan na goedkeuring van de directie.

De stacaravan/chalet dient naar oordeel van de campingeigenaar in een goede staat te verkeren en te voldoen aan alle daarop van toepassing zijnde (wettelijke) eisen.