Informatie ruimte

Ontdek het gemak van ons informatiehuisje op het park. Hier vindt u een schat aan informatie om jouw verblijf onvergetelijk te maken.

In ons huisje vind je handige folders boordevol tips over activiteiten in de omgeving, de beste eetgelegenheden en spannende belevenissen. Plan je dagen met gemak en ontdek de lokale schatten die onze regio te bieden heeft.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook gezorgd voor een VVV-tablet, zodat je met een druk op de knop toegang hebt tot de nieuwste informatie over evenementen, attracties en routes. Of je nu op zoek bent naar een schilderachtig restaurant, een wandelpad of een cultureel evenement, de VVV-tablet staat klaar om jou te inspireren.

Bij ons draait het niet alleen om comfortabel verblijven, maar ook om het volledig omarmen van al het moois dat de omgeving te bieden heeft. Geniet van het gemak, ontdek de mogelijkheden en laat ons huisje jouw startpunt zijn voor een avontuurlijke en informatieve vakantie. Welkom in jouw vakantiehuis met een schat aan lokale kennis binnen handbereik!